نمونه برداری و آزمون
در  بدو  خرید
پایش پارامترهای تولید
فرمولاسیون 
پس از تولید و انبارش
قبل از خروج از کارخانه
آزمون های دوره ای
به منظور بهبود شرایط نگه داری

سال تجربه

12

+

کنترل کیفیت QC

در راستای ارائه محصولات با کیفیت برتر به مصرف کنندگان، متخصصین ما دقت فراوانی در کنترل کیفیت محصولات کار می‌گیرند. ما در انتخاب مواد اولیه نهایت تلاش خود را متمرکز می کنیم زیرا اعتقاد داریم ماده اولیه با کیفیت اولین گام برای تولید محصول نهایی رضایت بخش است. چارت کنترل کیفی لاوالی برگرفته از  سازمان غذا و داروی آمریکا FDA می باشد که کامل ترین روش ها را ارائه می کند. در این چارت مواد اولیه هنگام خرید، قبل از تولید، فرآوری حین تولید، محصول پس از تولید، محصول هنگام خروج از کارخانه و در نهایت محصول در شلف فروشگاه ها مورد بررسی قرار می گیرد. ​​​​​​​

پس از انجام آزمایش های متعدد ما ترکیبی از بهترین نوع قهوه فوری و سایر مواد اولیه استفاده می‌کنیم تا طعم و عطر اصیل را به مصرف کنندگان ارائه دهیم. این مواد ابتدا تحت آزمایش‌های شیمیایی و فیزیکی دقیق قرار می‌گیرند تا از مطابقت آن‌ها با استانداردهای کیفی اطمینان حاصل شود. در مرحله انبارش و تولید نیز پارامترهای کلیدی مانند دما، زمان، رطوبت و... به ‌طور مداوم کنترل و ثبت می‌گردند. پس از تولید، محصول نهایی تحت آزمایش‌های جامع فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی قرار گرفته و نتایج این آزمون‌ها باید استانداردهای تعریف‌شده مطابقت داشته باشند تا محصول نهایی تأیید گردد.

​​​​کنترل کیفی پودر کاپوچینو

ما از ترکیبات اصیل و مرغوب شامل پودر کاکائو، شکر و سایر افزودنی‌های با کیفیت بالا به منظور تهیه محصول نهایی استفاده می‌کنیم. این مواد اولیه قبل از ورود به فرایند تولید، تحت آزمایش‌های کنترل کیفیت قرار می‌گیرند سپس تولید تحت نظارت دقیق کارشناسان ما انجام می‌شود. در این مرحله، پارامترهای کلیدی مانند اسیدیته، چربی، پروفایل اسید چرب و... به‌طور مداوم رصد و کنترل می‌گردند. هنگام خروج محصولات از کارخانه پس از تولید، محصول نهایی بر اساس چارت ارگانولپتیکی و میکروبیولوژیکی بررسی شده تا اطمینان حاصل گردد که محصول نهایی منطبق با پارامترهای کیفی لاوالی به درست مصرف کننده می رسد.​​​​​​​

​​​​کنترل کیفی پودر هات چاکلت

​​​​کنترل کیفی پودر چای ماسالا

انتخاب مواد اولیه به ویژه ادویه‌جات به دلیل حساس بودن آنها با رعایت پروتکل های استاندارد بهداشتی و کیفیتی انجام می گردد. ادویه جات قبل از ورود به فرآیند تولید، تحت آزمایش‌های جامع قرار می‌گیرند و مجوزات بهداشتی شرکت تولید کننده به دلیل آنکه این دسته از مواد از نظر ما الزاما باید مورد پاستوریزاسیون غیر حرارتی قرار گرفته باشد، بررسی می شود. در فرایند تولید ماسالا کارشناسان کنترل کیفیت به طور دقیق فرآیند را بررسی می کنند زیرا در این مرحله، پارامترهای کلیدی مانند نسبت ترکیبات، زمان فرآوری و ... باید به‌طور مداوم کنترل و ثبت گردد. با خروج محصول از کارخانه فعالیت کنترل کیفیت به پایان نمی رسد بلکه متخصصان ما به طور مداوم محصولاتمان را از بازار تهیه کرده و از نظر کیفیت نگه داری و ماندگاری رصد می کنند تا اطمینان حاصل کنیم مصرف کننده طعم اصیل این محصول را می چشد.

​​​​کنترل کیفی پودر کرک زعفرانی

ما از بهترین قسمت زعفران که سرگل صادراتی است با رعایت دقیق استانداردهای کیفی استفاده می‌کنیم. این زعفران تحت آزمون اسپکتروفتومتری قرار گرفته و میزان کروسین و پیکروکروسین و سفرانال آن بررسی می شود. سپس با روش کروماتوگرافی طبیعی بودن و رنگ افزودنی آن بررسی می گردد. در فرایند فرآوری پارامترهای تولید به طور دقیق پایش شده تا طعم و رنگ طبیعی زعفران در فرمولاسیون حفظ شود. پس از فرآوری، محصول نهایی از نظر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی مورد بررسی قرار می‌گیرد تا اطمینان حاصل شود که با استانداردهای مصوب مطابقت دارد.​​​​​​​

در تمام مراحل تولید، بسته‌بندی، حمل و نقل و توزیع مواد غذایی، کنترل کیفیت دقیق و همه‌جانبه انجام می‌شود تا اطمینان حاصل کنیم محصولات ما از بالاترین کیفیت برخوردار بوده و انتظارات مصرف کنندگان را برآورده می‌کند.

ما به عنوان اعضای خانواده لاوالی برآنیم که با رعایت تمام اصول حرفه ای و کیفی محصولاتی منطبق با استانداردهای جهانی به دست مصرف کنندگان گرامی برسانیم و با اتخاذ سیستم های مبتنی بر اصول ISO 9001 این مهم را اخذ کنیم.

اصول ISO 9001

ایزو ۹۰۰۱ یک استاندارد بین‌المللی مدیریت کیفیت است. از جمله مواردی که ایزو ۹۰۰۱ به سازمان‌های مواد غذایی ارائه می‌دهد عبارتند از: ایجاد یک سیستم مدیریت کیفیت موثر؛ تضمین کیفیت محصولات و خدمات ارائه شده؛ بهبود مستمر عملکرد سازمان؛ افزایش رضایت مشتریان؛ کاهش هدر رفت مواد و منابع؛ و افزایش رقابت‌پذیری در بازارهای جهانی. به این ترتیب، ایزو ۹۰۰۱ در کنترل کیفیت مواد غذایی نقش مهمی دارد و به سازمان‌ها کمک می‌کند تا بهبود دائمی در کیفیت محصولات خود داشته باشند و اعتماد مصرف کنندگان را به خود جلب کنند.

نیاز به مشاوره دارید؟   با ما تماس بگیرید!

0900 8500 523